Milkshake Perzik

Milkshake Perzik

Een milkshake perzik is lekker, gezond en makkelijk te maken door iedereen. Het is een heerlijke milkshake voor een warme zomerdag of als toetje na de warme maaltijd. De perziken bevatten gezonde vitamines en mineralen die je lichaam nodigt heeft. Het is dus nog gezond ook.

[wp_ad_camp_2]

Recept Milkshake perzik

Dit is een heerlijke, en vooral fruitige milkshake. Vooral lekker met verse en rijpe perzikken.

Gang Drinken
Keuken Nederlands
Keyword milkshake
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale Tijd 15 minuten
Geschikt voor 3 Personen
Calorieën 245 kcal

Ingrediënten

  • 1 Blik Perzikken op siroop
  • 400 Milliliter Roomijs met vanille smaak
  • 25 Milliliter Volle melk

Bereiding

  1. Men zegt altijd een goede voorbereiding is het halve werk, zet daarom eerst alles klaar wat je nodig denkt te hebben. Zoals bijvoorbeeld de blender of staafmixer. Dat eenmaal gedaan kun je beginnen met het laten uitlekken van de perziken.

  2. Bewaar het siroop van de perziken. Snij de perziken in stukken en stop deze in de blender zodat je deze kunt fijnmalen met de blender. Nu kun je het vanille roomijs eraan toevoegen, tegelijkertijd kun je er ook de volle melk eraan toevoegen. Blend dit ongeveer één minuut tot dat het een mooi glad mengsel is.

  3. Nu kun je ervoor kiezen om de milkshake zo te laten of om er de siroop van de perziken eraan toe te voegen, dit zorgt wel voor meer perzik smaak. Het is daarom aan te raden om dit te doen.

  4. Mocht je nou een fan zijn van vers fruit dan kun je natuurlijk ook de perziken vers kopen, het recept blijft dan hetzelfde. Hetzelfde geldt voor de melk, dit kan vervangen worden door karnemelk, yoghurt of kwark. Of je gebruikt gewoon pure room voor je perziken milkshake. Het is dus maar net wat je lekker vindt of wat je toevallig in huis hebt liggen omdat de winkels al dicht zijn, je zult altijd zien dat je op het idee komt om een perziken milkshake te maken als alle winkels al dicht zijn.

  5. Deze perziken milkshake kun je serveren in een groot glas met een stukje fruit erbij en een toefje slagroom. Het is leuk en makkelijk om te maken, zelfs voor kinderen. De blender doet het meeste werk tijdens het maken van deze milkshake perzik.

[wp_ad_camp_1]