Aardbeien Milkshake

Aardbeien Milkshake

Aardbeien milkshake zelf maken is helemaal niet moeilijk. Zorg voor de juiste ingrediënten, en binnen no time heb jij een lekkere milkshake aardbeien. Het is extra lekker als je verse aardbeien gebruikt, maar je kunt natuurlijk ook aardbeien uit de diepvries gebruiken.

[wp_ad_camp_2]

Recept Aardbeien milkshake

Gek op aardbeien? Met deze milkshake zul je dan helemaal blij zijn.

Gang Drinken
Keuken Nederlands
Keyword milkshake
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale Tijd 15 minuten
Geschikt voor 2 Personen
Calorieën 92 kcal

Ingrediënten

  • 150 Milliliter Volle melk
  • 250 Milliliter Vanille roomijs
  • 250 Gram aardbeien

Bereiding

  1. Om te beginnen verwijder je van alle aardbeien de kroontjes, dit zijn die groene topjes aan de bovenkant.

    Snij alle aardbeien doormidden, je kunt eventueel wat aardbeien bewaren voor decoratie.

  2. Stop nu alle aardbeien in de blender en maak de aardbeien fijn. Voeg de melk toe, meng dit even goed door elkaar. Nu kun je het vanille roomijs eraan toevoegen. Blend dit alles samen ongeveer 2 minuten zodat je zeker weet dat het goed fijn gemaakt is.

  3. Schenk het mengsel van de aardbeien, melk en vanille roomijs nu in het hoge glas. Als decoratie kun je eventueel twee aardbeien insnijden en over de rand van het glas schuiven.

Opmerkingen - Tips

Zoals je al wel gemerkt hebt, is het niet moeilijk om zelf een milkshake aardbeien met melk en roomijs te maken. Het kost je misschien maar tien minuten. En het voordeel van deze milkshake is het feit dat er echt fruit is zit in plaats van de kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen die veel snackbars en restaurants gebruiken. Natuurlijk zit hier nog wel een hoop suiker in, maar in ieder geval ook vitamine uit echt fruit.

Aardbeien voor een milkshake kun je in feite het hele jaar door kopen, in de zomer zijn ze het goedkoopste en het lekkerste. In de winter zijn ze vaak duurder omdat ze uit het buitenland komen. Daarom kun je diepvries aardbeien in de winter een goed oplossing zijn, zo heb je toch nog echte aardbeien voor een redelijke prijs. Je kunt natuurlijk ook een eigen kweekbak neerzetten in je huis, het enige wat je moet doen is de bloemen bestuiven anders groeien er geen aardbeien. Het makkelijkste is het natuurlijk om gewoon verse aardbeien te kopen ongeacht hoe duur ze zijn, zo krijg je de lekkerste aardbeien milkshake.

[wp_ad_camp_1]