Banaan Milkshake

Banaan Milkshake

Banaan milkshake maken is zeer eenvoudig, er zijn maar een paar ingrediënten voor nodig. Binnen tien minuten kun je al van je milkshake genieten.

Dit recept bevat verse ingrediënten die vol zitten met echte vitaminen en mineralen. Ook in de volle melk zitten goede voedingstoffen die je lichaam goed kan gebruiken, maar zoals bij alles, niet te veel.

[wp_ad_camp_2]

Recept Banaan milkshake

De volle melk zorgt ook voor de romige smaak en voor een wat dikkere banaan milkshake. Je kunt natuurlijk ook een beetje echte room toevoegen voor een nog dikker resultaat. De vanillesuiker hoef je niet persé toe te voegen, het is gezonder als je deze achterwege laat. Dit is dus alleen voor de echte zoetekauw.

Gang Drinken
Keuken Nederlands
Keyword milkshake
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale Tijd 15 minuten
Geschikt voor 2 Personen
Calorieën 91 kcal

Ingrediënten

  • 1 Zakje Vanillesuiker
  • 3 Bananen
  • 4 Flinke scheppen ijs
  • 250 Milliliter Volle melk

Bereiding

  1. Pel de schil van de bananen en snij ze in stukken zodat de blender ze beter kan fijn malen.

  2. Stop de stukken banaan vast in de blender. Voeg de melk eraan toen en blend dit tot het redelijk fijn is. Voeg nu de vanille suiker en het roomijs toe aan de rest en blend dit ongeveer twee minuten tot het een mooi glad mengsel is.

  3. Nu kun je de inhoud van de blender in een hoog glas doen, als versiering zou je eventueel een half schijfje citroen op de rand van het glas kunnen zetten. Of natuurlijk een stukje banaan. Maar limoen werkt ook prima.

Opmerkingen - Tips

Deze milkshake is een ware hit. Deze milkshake is zo populair dat er zelf verschillende social media pagina’s zijn opgericht, onder andere die voor het behoud van de milkshake banaan bij de Mac Donalds.

De milkshake banaan bevat in tegenstelling van andere milkshake, zoals die van de Mac echt fruit en dus ook gezonde voedingstoffen zoals vitamine en mineralen. En daarnaast is het ook nog leuk om zelf een milkshake te maken. Het is bijvoorbeeld leuk om te doen met je kinderen of kleinkinderen, of tijdens een kinderfeestje.

[wp_ad_camp_1]